Portretfotografie

Ben jij op zoek naar een nieuwe portret- of profielfoto voor op je website, CV of Social Media? Lees hieronder de mogelijkheden.

Vind jij het lastig om voor een lens te staan en op je ‘mooist’ te lachen voor een foto? Heb je altijd het ongemakkelijke gevoel en is het resultaat daardoor vaak niet zoals je had gewild? Niet nodig! Op een ongedwongen en relaxte manier gaan we er samen iets moois van maken. Samen op pad, het perfecte plekje zoeken (kan ook in de studio) waar jij je op je gemak voelt. Ik houd van spontane foto’s, puur en echt, en zo tussendoor komt er dan toch ook dat portret tot stand. 

Zelf vond ik het ook nooit leuk voor de lens te staan, ik maakte liever de foto. Maar door het zelf ook ’te leren’, eraan toe te geven, gaat het nu helemaal relaxed. 

Maar dit helpt mij wel met foto’s maken, ik weet hoe jij je kan voelen en daardoor ook hoe ik je op je gemak kan stellen. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat.

Zakelijk maar persoonlijk

Ik probeer altijd de persoon zo op de foto te zetten, dat het de uitstraling heeft van wie hij is. Krachtig, sterk, spontaan, humor, zacht. Zie de foto hiernaast, van Willian. Hij is Agile Coach en had een foto nodig voor zijn website en LinkedIn. Een man met veel ervaring, kennis en weet wat hij wil. Maar heeft ook veel humor en weet mensen mee te krijgen. Ik zie het wel terug in de foto, jij ook?

Vooraf hoor ik altijd graag wat de bedoeling is. Wat voor soort foto’s wil jij en waar komt dat het beste tot zijn recht. Is dat in de studio of wellicht in de natuur. Leent de stad zich erg voor de foto of juist het platteland. 

Ook kijken we vooraf wat handig is qua kleding en adviseer ik altijd om meerdere setjes mee te nemen of net even een ander jasje of sjaal. 

Hoe kan ik jou helpen?

Wil jij graag bij mij voor de lens? Supertof!

Er zijn meerdere mogelijkheden, alleen een portret of wellicht meerdere settings welke je voor vele doeleinden kunt gebruiken zoals je website, social media of reclame uitingen. Zowel in de studio als op lokatie. 

Portretfoto vanaf 125 euro  

Hiervoor krijg je:

+ 1 uur durende shoot incl. voorbereiding
+ > 5 bewerkte foto’s in zowel hoge resolutie als lage resolutie
+ Een zwartwit versie
+ Reiskosten tot 50km
+ Binnen 14 dagen geleverd via WeTransfer

Elk extra uur kost 85 euro.

 

 

 

Testimonials

“Voor marketing, incl. een nieuwe website, had ik een serie foto’s nodig. Ik ken Anita al langer en vroeg haar hiervoor. Zowel de communicatie voorafgaand als tijdens de fotoshoot heb ik als heel prettig ervaren. Ik had zelf wel enig idee hoe ik het wilde, maar tijdens het fotograferen heb je toch echt de ander nodig!
Ik ben heel blij met de resultaten.”
Marijke Koetsier

Studio Smik

“Er was een ontspannen en relaxte sfeer en Anita stelde mij op mijn gemak. Ik was verbaasd dat ze met maar een paar klikken al ‘de foto’ had. Ik ben echt superblij met het resultaat”.